maandag 13 oktober 2014

Selwin zwemdiploma


Afgelopen zaterdag moest Selwin afzwemmen. Hij is met vlag en wimpel geslaagd. Hij moest natuurlijk ook door het gat zwemmen, maar Selwin presteerde het om onder het geval door te zwemmen. Met zijn buik over de bodem van het zwembad. Hoe stoer kun je zijn.

nog wat afdrukjes tevoorschijn gehaald





Dit zijn allemaal afdrukjes van Penny Black. Ze blijven leuk.

felicitatiekaartjes geboorte



verjaardagskaartjes




De bovenste kaart: Stampin Up materiaal. De tweede kaart daar heb ik stempels van het Stempel Atelier gebruikt en de twee onderste kaarten, dat zijn weer oude afdrukjes die ik ingekleurd heb.

Jesper geslaagd

Voor het scooterrijbewijs. Nu maar hopen dat hij zich een beetje aan de regels gaat houden.

nog wat laten zien



 
De bovenste kaart is een stempel van Stampin Up, gemaakt voor een uitdaging. De andere twee kaarten heb ik gemaakt met afdrukjes die ik al een hele tijd had liggen. Ze zijn van House Mouse.

condoleancekaarten



wat bloemenkaarten



 
De bovenste twee kaarten zijn gemaakt met spullen van Stampin Up. Zo fijn om daar mee te werken.
Stempel voor de onderste kaart heb ik van mijn lieve vriendin Nellie gekregen. Zij was naar het Mekka in Hagen, zoals ieder jaar, en stuurde mij deze verrassing. De eerste kaart die ik ermee heb gemaakt was natuurlijk voor haar. Vildastamps

een lange tijd niets laten zien

en daar moet ik nu dan toch maar even verandering in brengen. Heb eigenlijk best wel veel geknutseld, maar het komt er gewoon niet van om de kaarten dan op mijn blog te plaatsen.

 
Deze kaarten heb ik voor Rindert gemaakt. Hij was in augustus jarig, is 8 jaar geworden. Voor de achtergrond van deze kaarten heb ik een foto gebruikt die ik heb gemaakt toen ik daar vakantie aan het vieren was. Het gebouwtje is het zgn. kookhuis. Toen ik er eens aan het oppassen was wilde Rindert gaan vliegeren. Nou, dat leek me niets, want het waaide heel erg hard en ik weet niets vanvliegeren. Ik heb toen een alternatief bedacht: een dubbele bladzijde van een Libelle hoog houden en door de wind weg laten waaien. Wat een plezier.
De onderste kaart is gewijd aan Dieka, de poes. Dieka is kampioen muizen vangen, vandaar dat er ook een paar van deze lieve diertjes op de kaart staan.