zondag 26 juli 2015

Gisteren op verjaardagsvisite geweest, want Simba de Britse Korthaarkater van Corine was 1 jaar geworden. Dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik had nog een oud speeldingetje van Snoopy liggen, en dat samen met een prikmatje - daar schijnt Simba gek op te zijn - ingepakt. Het papier toen een beetje ingesmeerd met nat kattenvoer. Zo was ik er zeker van dat hij er in ieder geval wel uitgebreid aan ging ruiken.
Maar natuurlijk ook een kaart gemaakt. De stempels zijn allemaal van het stempel atelier in Dordrecht.

Simba is een zwart met witte kater, dus hier ook met zwart gestempeld, maar ook nog eens met zwart geƫmbost.

landkaarten

Het eerste kaartje waarbij ik een landkaart heb gebruikt dat was het vorige kaartje.
Een tijdje geleden was een neef van me jarig en voor mannen blijf ik het moeilijk vinden. Me toen weer op een wegenkaart gestort en dit is het resultaat. Beetje scheef gescand, helaas.

maandag 13 juli 2015

geschenk-envelopje

Tsjonge zeg, dat is een tijd geleden dat ik hier iets geplaatst heb. Dat betekent niet dat ik al die maanden niets geknutseld of gemaakt heb. Integendeel.
Zondag morgen nog snel even een cadeau-envelopje gemaakt. Arjen, Petra en de kids gingen op vakantie en ik had bedacht om Vincent aan te stellen tot ceremoniemeester op mijn verjaardag. Ze zijn dan in Bad Aussee en ze zullen ongetwijfeld die dag op het terras van Lewandowski iets op mijn gezondheid gaan drinken of eten. Om het geld een beetje leuk te verpakken dit envelopje gemaakt.

Uit een routekaart Europa van de ANWB het envelopje gestanst met de Gift Card Envelope & Trims thinlit dies gestanst. Ergens lag nog mooi glanzend rood papier en uit dezelfde thinlitsverpakking van Stampin Up 4 hartjes gestanst, geld er in gedaan en klaar was het.